Återgå & Exchange

Vi kommer att kontrollera varorna innan leverans och ge spårningsnummer för alla produkter. I vår butik, är din tillfredsställelse vår högsta prioritet för långsiktig affärsrelation mellan oss. Vi erbjuder en politik för återvändande för de kunder som inte är nöjda med sina produkter. Det finns några riktlinjer som måste följas för att göra avkastning / utbyte gå smidigt.

1. Innan återvända, vänligen maila oss för returadress samt ett godkännande avkastning. Och läs följande policy först:

A. Vänligen maila oss för en återbetalning eller utbyte inom 3 dagar efter ankomsten , inkluderar en anledning till en retur och samtidigt ta en bild för vår referens.

B. Efter att ha mottagit paketet, vänligen granska din beställd vara noga. Om du fick en dålig kvalitet, ta bilder av objektet och skicka tillbaka den till oss inom 14 dagar efter mottagandet. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i original package.Then så skickar vi ett nytt objekt för dig eller utfärda en återbetalning för dig.

C. Om du vill returnera produkten bara för att du inte vill ha det, vänligen notera att återgång sändningsavgiften är på din bekostnad. du behöver skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen och produkterna bör inte använts.

D. Artikeln är ditt ansvar tills den når oss. För dina intressen, föreslår vi att du skickar tillbaka ditt paket via en spårbar metod.

E.The inköpta produkter kommer inte att ersättas eller returneras gratis om sina kvalitetsproblem orsakas av mänskliga faktorer eller undvikas inte uppkommer.

2.If du vill returnera den beställda produkten, Bifoga en lapp med följande information:

1) Beställningsnummer

2) Produktkod / Produktnamn

3) Uppgifter om anledningen till utbytes

4) En återbetalning eller utbyte som lösningen

Återbetalningar kommer att krediteras till det ursprungliga sättet att endast betalning. En expeditionsavgift 5% kommer att dras från återbetalning. Ersättnings ska sänds ut först efter det gångna tillbaka objektet har tagits emot. När vi får din retuned paket, kommer vi att kontakta dig.

Drivs av treesac.se © 2023